Nieuws

Het verkiezingsprogramma van GroenLinks Landsmeer staat vast

Na 4 jaar afwezigheid doet GroenLinks weer mee met de gemeenteraadsverkiezingen. De lijst wordt aangevoerd door Jacobien van Boeijen (55 jaar). Op 2 staat Mathijs van Beusekom. Wiesje Olie staat op 5 als lijstduwer.
GroenLinks gaat voor verandering; voor een nieuwe manier van politiek bedrijven. Voor een politiek waarin niet de winst op korte termijn centraal staat, maar ons gemeenschappelijke belang op de lange termijn. Van Boeijen: “Wij staan voor eerlijk delen, zeker nu Landsmeer er financieel goed voor staat”.
Lees verder

Jacobien van Boeijen gekozen als lijsttrekker GroenLinks Landsmeer!

Vlnr: 2e kandidaat raadslid Mathijs van Beusekom, Lijsttrekker Jacobien van Boeijen, bestuursvoorzitter Frans Ronchetti

Jacobien van Boeijen (55 jaar, Luijendijk) is afgelopen dinsdag als lijsttrekker gekozen door de leden van GroenLinks Landsmeer. Jacobien woont sinds 1996 in Noord en sinds 7 jaar in Landsmeer. Met haar jarenlange ervaring als communicatieadviseur weet zij hoe ze belangrijke onderwerpen op de kaart moet zetten. Daarbij heeft GroenLinks in Landsmeer een groeiende achterban met veel ideeën. Van Boeijen: ”In de campagneploeg zit bijvoorbeeld een aantal enthousiaste twintigers waar we goed naar gaan luisteren.”

Lees verder